Ga naar de homepage

Duidelijke korting voor het laagseizoen

  • Betaal altijd een van de (zes) vaste lage overnachtingstarieven
  • Meer dan 3.000 deelnemende campings, jaarlijks geïnspecteerd
  • Bespaar tot wel 60% per nacht

Campings in Verenigd Koninkrijk

Als u gaat kamperen in het Verenigd Koninkrijk zijn er vele manieren waarop u uw vakantie kunt invullen. Kiest u voor een camping vlak bij de betoverende Schotse hooglanden, dicht bij de Victoriaanse steden van Engeland of eerder aan de rustige kust van Wales? Wat de keuze ook wordt, met CampingCard ACSI bent u van voordelige vakantie gegarandeerd in het laagseizoen en heeft u de natuur altijd om de hoek.

Lees meer

Aanraders wanneer u gaat kamperen in het Verenigd Koningrijk:

•    Kastelen 
In het Verenigd Koninkrijk zijn nog veel sporen terug te vinden van ridders en jonkvrouwen. Er staan nog vele kastelen overeind, zoals het Blenheim Palace in Oxfordshire. Dit kasteel neemt u mee terug in de tijd van de Engelse kostuumdrama’s en weelderige parken. Als u er bent, vergeet dan niet een wandeling te maken door de historische kasteeltuinen.  

•    Natuurparken
Actieve wandelaars en fietsers kunnen in het Verenigd Koninkrijk hun hart ophalen in de prachtige parken. Een mooi natuurpark in Schotland is bijvoorbeeld het Loch Lomond & The Trossachs. Vaar over het kraakheldere meer, of struin over de frisgroene graslanden en vergeet vooral niet goed om u heen te kijken en de indrukwekkende omgeving in u op te nemen.

•    Typisch Wales
Bent u in Wales, laat dan de typisch Welse keuken niet onaangetast. Een van de Welse specialiteiten is cawl, een stoofgerecht met spek, stukjes Wels lamsvlees en prei; de groente die ook prijkt op het embleem van Wales. Als u meer wilt proeven; de echte keuken van Wales ontdekt u ook op de lokale boerenmarkt. 

Voordelig kamperen in Verenigd Koninkrijk

Kamperen in het Verenigd Koninkrijk is een waar avontuur. De diversiteit van de natuur, historische steden en uitgestrekte hooglanden kan u telkens weer verrassen. Net zo divers is het campingaanbod in het Verenigd Koninkrijk, zodat u met CampingCard ACSI voordelig in alle rust bij de kust kunt kamperen of op een camping dicht bij de stad. Het vriendelijke personeel zal u op elke camping even hartelijk welkom heten. 

Get the cheese!

Een jaarlijks terugkerend evenement is de Cooper’s Hill Cheese-Rolling and Wake in mei. Vanaf de Cooper’s Hill in Brockworth wordt een Double Gloucester-kaas naar beneden gerold en de deelnemers rennen achter deze kaas aan. Degene die de kaas vangt, wint de kaas. De kans om die kaas te pakken is nihil, omdat de kaas altijd 1 seconde voorsprong heeft op de deelnemers. Je wint de kaas daarom ook als je als eerste over de finish bent. 

Weer

Doordat het Verenigd Koninkrijk omringd is door water, waait er vrijwel overal een westenwind. Tijdens een kampeervakantie in Engeland kunt u dan ook heerlijk uitwaaien langs de kust. Deze wind zorgt tevens voor fraaie wolkenpartijen die weerkaatsen op het water en afsteken tegen het groene landschap. De ideale bestemming voor een actieve vakantie.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd