Ga naar de homepage

Wat is Campingcard ACSI?
Direct bestellen

CampingCard ACSI: Dé kortingskaart voor het laagseizoen

  Tot 60% voordeel

CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart waarmee u tot wel 60% goedkoper kampeert in het voor- en naseizoen. Op vertoon van een geldige CampingCard ACSI-kortingskaart bij een deelnemende camping kunt u met twee personen overnachten voor slechts € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht. Zo betaalt u altijd minder dan het laagste tarief dat de camping in het laagseizoen hanteert. De CampingCard ACSI-gids, de speciale CampingCard ACSI-app en deze website geven een overzicht van de deelnemende campings. Tevens wordt hier bij elke camping het geldende tarief aangegeven. Uw CampingCard ACSI is één kalenderjaar geldig.

Het kan echter nog goedkoper: in bepaalde periodes hanteren veel van de CampingCard ACSI-campings ook nog een extra korting.


  Geaccepteerd op ruim 3.000 campings

In 2021 kunt u op ruim 3.000​ campings terecht, in 21 Europese landen. Alle campings zijn jaarlijks door ACSI gecontroleerd. Alleen de meer dan 3.000 campings uit de CampingCard ACSI-gids nemen deel aan het kortingssysteem. ACSI controleert jaarlijks 9.900 campings en op ruim 3.000 daarvan accepteren in 2021 onze kortingskaart in het voor- en naseizoen.

Alle campings zijn net zo aantrekkelijk als in het hoogseizoen. Eigenaren garanderen dezelfde gastvrijheid en goede service. De belangrijkste voorzieningen zijn ook in het laagseizoen in orde; u betaalt alleen minder!


  Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings

U kunt ook voordelig met uw kinderen of kleinkinderen (t/m 5 jaar) kamperen. Op deze website, in de gids en in de app vindt u de bijna 450 campings waar (maximaal) 3 kinderen t/m 5 jaar inbegrepen zijn in het CampingCard ACSI-tarief! De campings zijn te herkennen aan het hiernaast afgebeelde logo.

Let op: als een camping dit symbool heeft, kan er wel toeristenbelasting gevraagd worden voor kinderen t/m 5 jaar, omdat de camping toeristenbelasting rechtstreeks aan de lokale overheid moet afstaan. Ook zaken als douchemuntjes zijn voor kinderen niet inbegrepen.


Hoe werkt CampingCard ACSI?

  1. 1. Vul de achterkant van de CampingCard ACSI-kortingskaart volledig in (alleen een compleet ingevulde kaart wordt geaccepteerd). Uw kortingskaart is één kalenderjaar geldig en is persoonsgebonden.

  2. 2. Toon uw kortingskaart (geldig voor 2 volwassenen) bij aankomst op de camping. Het is belangrijk dat u bij het maken van een reservering -indien nodig- laat weten dat u met CampingCard ACSI komt kamperen.

  3. 3. U rekent af tegen het voordelige CampingCard ACSI-tarief van slechts € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20.* Betaalt u achteraf, toon dan voor het afrekenen nogmaals uw kortingskaart bij de receptie.

* In principe kunt u met CampingCard ACSI achteraf betalen. Maar de betaalwijze kan in sommige gevallen door het reglement van de camping zelf bepaald worden, dus ook het moment waarop u moet (aan)betalen. Geeft u bijvoorbeeld aan maar één nacht te blijven of wilt u reserveren, dan kan de camping u vragen meteen af te rekenen of een aanbetaling te doen. De receptie van de camping zal u informeren over het beleid van de camping aangaande de betaling.

Inclusief en exclusief

Inbegrepen bij het CampingCard ACSI-tarief Exclusief het CampingCard ACSI-tarief
Staanplaats* Toeristenbelasting, milieuheffing, ecotax, afvalbijdrage of andere verplichtingen aan de lokale overheid.
Verblijf van 2 volwassenen** Eventuele reserverings- en administratiekosten.
Auto + caravan + voortent
Of auto + vouwwagen
Of auto + tent
Of kampeerauto met luifel
Het warme water bij de afwasbakken is niet bij de prijs inbegrepen.
Elektriciteit; aansluiting van max. 6A.
Stroomverbruik tot een max. van 4 kWh per dag
Warme douches***
1 hond, mits honden zijn toegestaan op de camping.
BTW
  *

Sommige campings maken onderscheid tussen standaard- en luxe - of comfortplaatsen. Deze luxe of comfortplaatsen zijn doorgaans wat groter en voorzien van een eigen watertoevoer en -afvoer. U heeft met CampingCard ACSI recht op een standaardplaats, maar het kan ook zijn dat u voor het CampingCard-tarief toch gebruik mag maken van zo’n duurdere staanplaats. De camping heeft het recht dit zelf te bepalen; u kunt NOOIT aanspraak maken op een luxe - of comfortplaats. Let u er tevens op dat sommige campings een aangepast beleid hebben ten opzichte van caravans met dubbele assen en campers die zo groot zijn dat ze niet op een standaardplaats passen.

 **

Campings stellen plaatsen beschikbaar voor twee volwassenen. De camping mag zelf bepalen of daar meer dan twee volwassenen mogen kamperen (waarbij voor de twee volwassenen het CampingCard-tarief geldt) of dat de kampeerders worden verwezen naar plaatsen die niet bestemd zijn voor CampingCard ACSI-gebruikers en waar de daarvoor gangbare prijzen worden gehanteerd.

***

Indien de camping gebruik maakt van douchemuntjes, dan heeft de CampingCard-houder recht op één douchemuntje per volwassene per dag. Hanteert een camping een ander ‘douche-systeem’, zoals bijvoorbeeld muntjes van vijftig cent, een sleutel of een sep-key, dan geldt bovenstaande, maar dient de kampeerder het douchen zelf in overleg met de camping te regelen.


Bestel CampingCard ACSI

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd