Ga naar de homepage

Maak kennis met
CampingCard ACSI

Vanaf € 16,95 en al binnen 4 nachten terugverdiend!
Profiteer ook

Tot 60% kampeervoordeel in het laagseizoen

Met CampingCard ACSI kampeert u tot wel 60% goedkoper in het voor- en naseizoen. Op vertoon van een geldige kortingskaart kunt u met twee personen overnachten voor een van de zes vaste lage tarieven per nacht.

Binnen 4 nachten terugverdiend

CampingCard ACSI wordt al heel snel een slimme investering. U heeft het aankoopbedrag namelijk al binnen vier nachten terugverdiend *. Uw CampingCard ACSI is één kalenderjaar geldig.

Geaccepteerd op 3.000 campings

In 2023 kunt u op 3.000​ campings terecht, in 21 Europese landen. Alle campings zijn jaarlijks door ACSI gecontroleerd en de campings zijn net zo aantrekkelijk als in het hoogseizoen.

Kinderen gratis mee naar ongeveer 400 campings

Op ongeveer 400 campings neemt u uw (klein)kinderen gratis mee **. Op deze campings zijn namelijk maximaal drie kinderen t/m 5 jaar inbegrepen in het CampingCard ACSI-tarief. U herkent de campings aan het hierboven afgebeelde logo.

* Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.
** Er kan nog wel toeristenbelasting gevraagd worden voor kinderen. Ook zaken als douchemuntjes zijn vaak niet inbegrepen.

Duidelijke korting voor het laagseizoen

De beste tijd om te kamperen? Dat is het laagseizoen! Geniet van de zon in het vroege voorjaar of ontdek nieuwe bestemmingen in het najaar. En dat in alle rust en veel goedkoper dan in het hoogseizoen. Met CampingCard ACSI betaalt u nooit meer te veel voor uw overnachtingen. Regel uw korting voor 2022 direct of bekijk onderstaande video voor meer uitleg over de CampingCard ACSI-gids, -kortingskaart en -app.

 

Bestel CampingCard ACSI

Andere kampeerders over CampingCard ACSI

CampingCard ACSI was ideaal voor onze mountainbike- en wandelvakantie op Cros de Mouton in Cavalaire-sur-Mer. Leuke verzorgde camping voor een actieve vakantie. En met CampingCard ACSI tegen een zachte prijs.

- M. Endendijk
CampingCard ACSI is voor ons perfect. We genieten er volop van. In het laagseizoen is het rustig en goedkoop om eropuit te gaan. Ideaal voor ouderen en jonge gezinnen.- M. Van der Sanden
De kwaliteit van de campings is heel belangrijk voor ons. Bij CampingCard ACSI weten we zeker dat dit goed zit!
- A. Keulers

Hoe werkt CampingCard ACSI?

  1. Vul de achterkant van de CampingCard ACSI-kortingskaart volledig in (alleen een compleet ingevulde kaart wordt geaccepteerd). Uw kortingskaart is één kalenderjaar geldig en is persoonsgebonden.

  2. Toon uw kortingskaart (geldig voor 2 volwassenen) bij aankomst op de camping. Het is belangrijk dat u bij het maken van een reservering -indien nodig- laat weten dat u met CampingCard ACSI komt kamperen.

  3. U rekent af tegen het voordelige CampingCard ACSI-tarief van slechts € 13, € 15, € 17, € 19, € 21 of € 23.* Betaalt u achteraf, toon dan voor het afrekenen nogmaals uw kortingskaart bij de receptie.

* In principe kunt u met CampingCard ACSI achteraf betalen. Maar de betaalwijze kan in sommige gevallen door het reglement van de camping zelf bepaald worden, dus ook het moment waarop u moet (aan)betalen. Geeft u bijvoorbeeld aan maar één nacht te blijven of wilt u reserveren, dan kan de camping u vragen meteen af te rekenen of een aanbetaling te doen. De receptie van de camping zal u informeren over het beleid van de camping aangaande de betaling.

Inclusief en exclusief bij CampingCard ACSI

Inbegrepen bij het CampingCard ACSI-tarief Exclusief het CampingCard ACSI-tarief
Staanplaats* Toeristenbelasting, milieuheffing, ecotax, afvalbijdrage of andere verplichtingen aan de lokale overheid.
Verblijf van 2 volwassenen** Eventuele reserverings- en administratiekosten.
Auto + caravan + voortent
Of auto + vouwwagen
Of auto + tent
Of kampeerauto met luifel
Het warme water bij de afwasbakken is niet bij de prijs inbegrepen.
Elektriciteit; aansluiting van max. 6A.
Stroomverbruik tot een max. van 4 kWh per dag
Warme douches***
1 hond, mits honden zijn toegestaan op de camping.
BTW
  *

Sommige campings maken onderscheid tussen standaard- en luxe - of comfortplaatsen. Deze luxe- of comfortplaatsen zijn doorgaans wat groter en voorzien van een eigen watertoevoer en -afvoer. U heeft met CampingCard ACSI recht op een standaardplaats, maar het kan ook zijn dat u voor het CampingCard-tarief toch gebruik mag maken van zo’n duurdere staanplaats. De camping heeft het recht dit zelf te bepalen; u kunt NOOIT aanspraak maken op een luxe- of comfortplaats. Let u er tevens op dat sommige campings een aangepast beleid hebben ten opzichte van caravans met dubbele assen en campers die zo groot zijn dat ze niet op een standaardplaats passen.

 **

Campings stellen plaatsen beschikbaar voor twee volwassenen. De camping mag zelf bepalen of daar meer dan twee volwassenen mogen kamperen (waarbij voor de twee volwassenen het CampingCard-tarief geldt) of dat de kampeerders worden verwezen naar plaatsen die niet bestemd zijn voor CampingCard ACSI-gebruikers en waar de daarvoor gangbare prijzen worden gehanteerd.

***

Indien de camping gebruik maakt van douchemuntjes, dan heeft de CampingCard-houder recht op één douchemuntje per volwassene per dag. Hanteert een camping een ander ‘douche-systeem’, zoals bijvoorbeeld muntjes van vijftig cent, een sleutel of een sep-key, dan geldt bovenstaande, maar dient de kampeerder het douchen zelf in overleg met de camping te regelen.

Bestel CampingCard ACSI

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd