Ga naar de homepage

Duidelijke korting voor
het laagseizoen
Bestel nu

Kies uw kampeermiddel en pak uw voordeel!

Speciaal voor kampeerders met:

Vanaf € 16,95Bestel nu

Extra voordelig kamperen in het laagseizoen op 3.000 campings. U bespaart tot wel 60%! Alle deelnemende campings staan in de gids én in de app.

 

Met het abonnement ontvangt u jaarlijks de gids en de kortingskaart.

Liever geen abonnement?

CampingCard ACSI is ook verkrijgbaar als losse editie (met of zonder app). Vanaf € 20,95 profiteert u dan één kalenderjaar van alle voordelen.  

Speciaal voor kampeerders met:
camper

Vanaf € 23,95Bestel nu

Handige informatie over ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden op ruim 9.000 camperplaatsen. In de gids én in de app. En extra voordelig kamperen in het laagseizoen op 3.000 campings!

Met het abonnement ontvangt u jaarlijks de gids en de kortingskaart.

Liever geen abonnement?

ACSI CampingCard & Camperplaatsen is ook verkrijgbaar als losse editie (met of zonder app). Vanaf € 27,95 profiteert u dan één kalenderjaar van alle voordelen.

Zo voordelig kan kamperen zijn!

Met CampingCard ACSI profiteert u van heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen. En bovendien is besparen heel eenvoudig; haal de kortingskaart uit de gids en toon deze bij de receptie. De camping rekent een speciaal, laag tarief voor twee personen. De deelnemende campings staan in de gids én in de handige CampingCard ACSI-app. Ideaal voor een voordelige kampeervakantie in Europa.

De voordelen van CampingCard ACSI:

Bespaar tot wel 60% per nacht

3.000 deelnemende
campings, jaarlijks gecontroleerd

Binnen vier nachten terugverdiend*

*Gemiddeld aantal overnachtingen op basis van tarieven in mei, juni en september.

Welk product kies ik?

Bij beide gidsen ontvangt u de kortingskaart waarmee u extra voordelig kunt overnachten in het laagseizoen. Voor camperaars hebben we echter een extra aanvulling: een overzicht van ruim 9.000 camperplaatsen! Wilt u dit overzicht? Bestel dan de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids. Heeft u dit overzicht niet nodig, bestel dan CampingCard ACSI. Voor beide gidsen kunt u kiezen uit verschillende productvormen (wel / geen abonnement en wel / geen toegang tot de app).

Andere kampeerders over CampingCard ACSI

CampingCard ACSI was ideaal voor onze mountainbike- en wandelvakantie op Cros de Mouton in Cavalaire-sur-Mer. Leuke verzorgde camping voor een actieve vakantie. En met CampingCard ACSI tegen een zachte prijs.

- M. Endendijk
CampingCard ACSI is voor ons perfect. We genieten er volop van. In het laagseizoen is het rustig en goedkoop om eropuit te gaan. Ideaal voor ouderen en jonge gezinnen.- M. Van der Sanden
De kwaliteit van de campings is heel belangrijk voor ons. Bij CampingCard ACSI weten we zeker dat dit goed zit!
- A. Keulers

Bestel CampingCard ACSI

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd