Ga naar de homepage

Duidelijke korting voor het laagseizoen

Kies uw kampeermiddel en pak uw voordeel!

Speciaal voor kampeerders met:

Vanaf € 12,95

Extra voordelig kamperen in het laagseizoen op ruim 3.000 campings. U bespaart tot wel 60%! Alle deelnemende campings staan in de gids én in de app.

 

Met het abonnement ontvangt u jaarlijks de gids, de kortingskaart én toegang tot de app.

Bestel nu


Liever geen abonnement?

CampingCard ACSI is ook verkrijgbaar als losse editie (met of zonder app). Vanaf € 16,95 profiteert u dan één kalenderjaar van alle voordelen.

Speciaal voor kampeerders met:

Vanaf € 24,95

Handige informatie over ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden op ruim 9.000 camperplaatsen. In de gids én in de app. En extra voordelig kamperen in het laagseizoen op ruim 3.000 campings!

Met het abonnement ontvangt u jaarlijks de gids, de kortingskaart én toegang tot de app.

Bestel nu


Liever geen abonnement?

ACSI CampingCard & Camperplaatsen is ook verkrijgbaar als losse editie (met of zonder app). Vanaf € 25,95 profiteert u dan één kalenderjaar van alle voordelen.

Zo voordelig kan kamperen zijn!

Met CampingCard ACSI profiteert u van heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen. En bovendien is besparen heel eenvoudig; haal de kortingskaart uit de gids en toon deze bij de receptie. De camping rekent een speciaal, laag tarief voor twee personen. De deelnemende campings staan in de gids én in de handige CampingCard ACSI-app. Ideaal voor een voordelige kampeervakantie in Europa.

Andere kampeerders over CampingCard ACSI

CampingCard ACSI was ideaal voor onze mountainbike- en wandelvakantie op Cros de Mouton in Cavalaire-sur-Mer. Leuke verzorgde camping voor een actieve vakantie. En met CampingCard ACSI tegen een zachte prijs."

M. Endendijk

CampingCard ACSI is voor ons perfect. We genieten er volop van. In het laagseizoen is het rustig en goedkoop om eropuit te gaan. Ideaal voor ouderen en jonge gezinnen."

M. Van der Sanden

De kwaliteit van de campings is heel belangrijk voor ons. Bij CampingCard ACSI weten we zeker dat dit goed zit!"

A. Keulers
 
**Ledenprijs geldt voor ACSI Club ID-leden. Word hier ACSI Club ID-lid
Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd