Ga naar de homepage

Alle CampingCard ACSI-campings in één handige app

Vernieuwd en verbeterd!

De app is compleet vernieuwd. Met een nieuw en fris design en nog meer gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je al tijdens het downloaden van de informatie de app direct gebruiken. Ook is het kaartmateriaal verbeterd en is het nog eenvoudiger geworden om via de app je plekje te boeken.

Simpel en snel

Gebruik de CampingCard ACSI-app om uw volgende camping óf camperplaats te vinden! Want het is ook mogelijk om camperplaatseninformatie te kopen bij uw campinginformatie. Filter op ruim 150 voorzieningen en zie in één oogopslag welke overnachtingsmogelijkheid bij u in de buurt ligt. Sla uw favorieten op en beoordeel de campings die u heeft bezocht. En op steeds meer campings kunt u uw plek direct via de app reserveren. Handig: u kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken.

Maak op uw eerste apparaat een account aan (of log in met uw bestaande Mijn ACSI-account) en log vervolgens met ditzelfde account in op een ander apparaat. De app herkent aan het account welke landenpakketten gebruikt mogen worden. Dus u kunt de app gebruiken op uw Android-telefoon én op uw iPad (iOS)!

Altijd een camping of camperplaats in de buurt

Op basis van locatiebepaling ziet u welke campings of camperplaatsen in uw buurt liggen. Waar in Europa u ook bent. Gebruik het vlaggetje om handmatig een locatie in te
stellen en een camping of camperplaats te zoeken in de buurt van uw volgende bestemming. U kunt ook zoeken op camping-, regio- of plaatsnaam.

Zoek en boek een plek die bij u past

Onze informatie is uitgebreid en objectief. Stel filters in en vind heel eenvoudig een camping of camperplaats die aan uw wensen voldoet. En op steeds meer campings kunt u
uw plek direct via de app reserveren. Zoek bijvoorbeeld op een ‘doorreiscamping’, met het tarief ’14 euro per nacht’ en de voorziening ‘(verwarmd) binnenzwembad’.

Beoordeel een camping                 

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? In de app leest u beoordelingen van andere kampeerders én kunt u ook zelf eenvoudig een beoordeling invullen. Geen
internetverbinding? Dat is geen probleem. De app bewaart uw beoordeling totdat er weer een internetverbinding is en plaatst deze dan alsnog.

Bewaar uw favorieten                 

U kunt een camping of camperplaats toevoegen aan uw favorieten. Zo stelt u een lijstje samen met plekken die interessant vindt. Dat gaat heel eenvoudig:
druk op een pagina op het hartje rechtsboven en de camping of camperplaats wordt toegevoegd. Via het menu kunt u bij ‘Favorieten’ uw lijstje snel bekijken.


Bestel hier toegang tot de CampingCard ACSI-app

Heeft u al een geldige, fysieke kortingskaart?*


Dit vinden andere kampeerders van de CampingCard ACSI-app:

Handig bij het zoeken naar een camping in de omgeving van onze vakantieroute.

H. Raspoet
Is gewoon top, werkt goed, en doet wat je verwacht van een camping-app.

P.J.J.M. van Puijenbroek
Handig dat de app offline te gebruiken is, voor én tijdens de vakantie.

G.A. van Wagtendonk

Handleiding

De CampingCard ACSI-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app?
Lees dan de uitgebreide handleiding

*De app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart en is verkrijgbaar in 13 talen. U kunt de app één kalenderjaar -1 januari tot en met 31 december- gebruiken, net als de kortingskaart.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd