Ga naar de homepage

Alle CampingCard ACSI-campings in één handige app

Simpel en snel

Gebruik de CampingCard ACSI-app om uw volgende camping óf camperplaats te vinden! Want het is ook mogelijk om camperplaatseninformatie te kopen bij uw campinginformatie. Filter op ruim 150 voorzieningen en zie in één oogopslag welke overnachtingsmogelijkheid bij u in de buurt ligt. Sla uw favorieten op en beoordeel de campings die u heeft bezocht. Handig: u kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken.

Maak op uw eerste apparaat een account aan (of log in met uw bestaande Mijn ACSI-account) en log vervolgens met ditzelfde account in op een ander apparaat. De app herkent aan het account welke landenpakketten gebruikt mogen worden. Dus u kunt de app gebruiken op uw Android-telefoon én op uw iPad (iOS), maar óók op uw laptop met Windows 10!

Een camping of camperplaats in de buurt

Op basis van locatiebepaling ziet u welke campings of camperplaatsen in uw buurt liggen. Gebruik het vlaggetje om handmatig een locatie in te
stellen en een camping of camperplaats te zoeken in de buurt van uw volgende bestemming. U kunt ook zoeken op campingnaam en plaats- of regionaam.

Een camping of camperplaats die bij u past

Onze camping- en camperplaatseninformatie is uitgebreid en objectief. U kunt filters instellen en zo een camping of camperplaats selecteren die aan uw wensen
voldoet. Bijvoorbeeld: een 'doorreiscamping', met het tarief '14 euro per nacht' en de voorziening '(verwarmd) binnenzwembad'.

Een camping beoordelen                 

In de app leest u de beoordelingen van andere kampeerders, maar u kunt ook zelf eenvoudig een beoordeling invullen. Geen
internetverbinding? Geen probleem; de app bewaart uw beoordeling totdat er weer een internetverbinding is.

Een camping of camperplaats bewaren

U kunt een camping of camperplaats toevoegen aan uw favorieten. Zo stelt u een lijstje samen met campings of camperplaatsen die u interessant vindt. Dat gaat
heel simpel: druk op een pagina op het hartje rechtsboven. Via het menu kunt u bij 'Favorieten' snel deze campings of camperplaatsen bekijken.


Bestel hier toegang tot de CampingCard ACSI-app

Heeft u al een geldige, fysieke kortingskaart?*


Dit vinden andere kampeerders van de CampingCard ACSI-app:

Handig bij het zoeken naar een camping in de omgeving van onze vakantieroute.

H. Raspoet
Is gewoon top, werkt goed, en doet wat je verwacht van een camping-app.

P.J.J.M. van Puijenbroek
Handig dat de app offline te gebruiken is, voor én tijdens de vakantie.

G.A. van Wagtendonk

Handleiding

De CampingCard ACSI-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app?
Lees dan de uitgebreide handleiding

*De app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart en is verkrijgbaar in 13 talen. U kunt de app één kalenderjaar -1 januari tot en met 31 december- gebruiken, net als de kortingskaart.