Ga naar de homepage

Camping Belvedere ****

Foto's van de camping
Camping Belvedere Camping Belvedere
Algemene gegevens

Camping Belvedere is een camping met 450 toerplaatsen en 100 vaste jaarplaatsen. In het laagseizoen gedurende de periode 26-04-2018 - 29-06-2018 en 01-09-2018 - 14-10-2018, kampeert u voor €19,- per nacht op een van de 450 toerplaatsen op Camping Belvedere in Vranjča (Split-Dalmatië). Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Grote terrassencamping met uitzicht op zee en eilanden. Veel schaduwrijke plekken.

  • 1155

Acceptatieperiode

september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,3
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kindvriendelijkheid
7,7
Entertainment
7,2
Sportfaciliteiten
7,3
Zwembad
7,5
Eten en drinken
7,8
Omgeving
8,3

Albert Prins, op deze camping in september 2017

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Mooie grote camping, maar goed georganiseerd. Overal goede WIFI, net aangelegd. Geen probleem om van plaats te veranderen. Zelfs in september helemaal vol, maar niet hinderlijk. Mooie royale plaatsen met vele bomen aan de zeekant van de wegen. Toiletten goed schoon, maar aan het eind van het seizoen toch defecten aan wc brillen en ophang haken. Wij hebben er 3 weken met plezier gestaan.

Wiel Halbach, op deze camping in juni 2017

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping, mochten met de Acsi kaart overal staan ook op de premium plaatsen. Mooie plaats bij water gevonden. Zwembad is klein voor deze grote camping, maar was er niet druk. De kust is erg rotsig en scherp en ondanks alle laddertjes toch lastig. Zeker voor kinderen. Weinig speelgelegenheid gezien. Mooi restaurant en bar met heerlijk tuinmeubilair. Grote Winkel. Voor 100 kn vaar je al met 2 personen naar Trogir, leuk stadje, retour met de boot incl honden. Vriendelijk personeel en goede omzetstijging voor de euro.

de jong, op deze camping in juni 2015

6,3

Reisgezelschap: Paren

Wij hadden een voorschot betaald via bank dat moest en na ons vertrek is dat niet verrekend !!
Veel overlast 's nachts gehad uit het zwembad wat dicht is na 19 uur .. ook daar wordt niets aan gedaan
Geen camping waar we terug naar toe gaan. Grote camping maar plaatsen klein en personeel
Receptie luisteren niet naar klacht en houden hun schouders op - interesseert ze niet !

Maub Korsten, op deze camping in mei 2015

7,1

Reisgezelschap: Senioren

Wij zijn in de loop der jaren regelmatig op deze camping geweest, maar nu zijn wij aangenaam verrast. De camping heeft een nieuwe eigenaar en dat is duidelijk.
De sanitairgebouwen worden grondig aangepakt, Voorzien van mooi sanitair e.d. Ook het restaurant ziet er goed uit. Jammer dat een glaasje wijn erg duur is. Het zwembad is klein en zeker in een drukkere periode niet toereikend.
Internet is - gratis - alleen bij de reseptie, wel in een gezellig hoekje.
Er vaart een taxi-bootje regelmatig naar Trogir.
Kortom zeker een aanrader ( in het voor-en najaar )

Dingemanse, op deze camping in mei 2015

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Deze camping heeft een nieuwe eigenaar en is/wordt kompleet gerenoveerd. Inmiddels supermooi en schoon sanitair, geweldig gezellig en lekker restaurant bij het zwembad en het personeel bij de receptie is vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan hier zeker terugkomen! In het hoogseizoen zal het strand/betonblokken wellicht niet toereikend zijn voor het aantal gasten.

Charlotte Borkus, op deze camping in augustus 2014

8,1

Reisgezelschap: Paren

Mooie terrassencamping, opgedeeld in verschillende zones. Sanitair wordt elke 2 uur goed schoongemaakt. Eten van de pizzeria bij de receptie is goed en lekker. Campingpersoneel is erg vriendelijk, behulpzaam en spreekt goede meerdere talen (Engels, Duits, beetje Frans en Spaans/Italiaans), personeel van de supermarkt op de camping is echter nors en chagerijnig. Wat ons tegenviel is het 'strand' een betonplaat gemaakt op de rotsachtige kust wat te krap was voor de hoeveelheid mensen.

Dit is een camping waar we nog wel eens vaker naar toe kunnen gaan.

annemarie zoutman, op deze camping in juli 2014

7,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

mooie camping grote plaatsen met zicht op zee internet was redelijk douches waren schoon maar wel met douche koppen werd goed schoongemaakt

Heleen Watelle, op deze camping in juli 2014

6,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

We hadden deze camping geboekt als middelste deel van onze rondreis door Kroatië, van 14 juli tot 24 juli 2014, op basis van onze behoeftes (terassencamping, klein zwembad voor onze 3 kindjes jonger dan 6, strand, winkel, enz.) en op basis van de ligging (we wilden Trogir, Split en de Krka-watervallen bezoeken). Op papier, internet, foto en beoordelingen oogt deze camping goed, maar wij zijn na een dag vertrokken. Bij het binnenrijden was het al schrikken: een massa jongeren verspreid over het domein (volgens de uitbater 2000), vuilnis, technomuziek, enz. Er bleek een technofestival aan de gang in Split en de campings in de buurt staan dus vol jongeren (Ultra Europe festival, duurt een kleine week, jongeren blijven wel hangen). We kregen een plek aangewezen en geen verdere uitleg, niet echt vriendelijk en behulpzaam zoals wij het gewoon zijn. Op onze plek stond een boom in het midden (hoe je daar je voortent aan je caravan zet is ons nog steeds een raadsel), nochtans een luxepitch waarvoor we ook het hoogste bedrag betaalden (al in april gereserveerd). Op de plaats stond ook een verlaten iglotentje en het lag er vol vuilnis. Op de koop toe kwam er een boze Pool aangerend en schreeuwde dat dat zijn parkeerplaats was (hij verbleef in een appartement even verderop). Wij terug naar de receptie. Toen de man zei dat we het tentje en de vuilnis wel MOCHTEN opruimen, werd het voor ons wel heel erg gek (sinds wanneer ruimen nieuwe gasten de rommel van de vorige op?)... Na veel discussie mochten we een andere plek kiezen. We besloten eerst de rest te verkennen voor we verder uitpakten. Prachtig nieuw zwembad(je), alleen is het in de namiddag gesloten, er lagen 3 afgebroken planken (de vloer van het splinternieuwe zwembad) waarmee enkele jongeren van de helling af "boardden". Even dieper naar beneden om het strand te verkennen. Op de foto lijkt het een strand, in realiteit is het enkel een kleine inham, verder slechts betonplaten en rotsen. Het kleine strand lag ook bezaaid met zatte en stonede jongeren, je kan er onmogelijk met je kleine kinderen gaan zitten. Mooi restaurant, mooi uitzicht, lekker gegeten, alleen is dit ook alweer redelijk duur. De toiletten zijn ondergebracht in een soort schuur: het dak sluit niet aan op de muren, sommige dakpannen ontbreken, tralies, kortom heel erg verouderd. Er lag overal toiletpapier op de grond, afgescheurde douchegordijnen, zingende jongeren, enz. Kortom ook niet schoon. Het water in de douches was moeilijk af te stellen (oud kraanwerk): ofwel kokend heet ofwel ijskoud. Douchekoppen leken verdwenen, dus het water kwam in één geut over je hoofd, ronduit gevaarlijk voor brandwonden. We hebben er de manager bij gehaald om hem op de risico's en de erbarmelijke staat van het sanitair te wijzen. Hij gaf ons meteen gelijk en we konden zonder extra meerkost of verlies van geld (we hadden immers gereserveerd en een deel al betaald) de volgende dag vertrekken (zonder te douchen). Heel erg jammer, want mits vernieuwing sanitair, beter onderhoud en beter toezicht (ik zou zelfs zoveel jongeren niet toelaten) zou dit een prachtige camping kunnen zijn, nu is dit een camping in verval.

van dijk, op deze camping in september 2013

7,8

Reisgezelschap: Jongere paren

Er is geen snackbar aanwezig, het restaurant op het terrein is slecht en heel erg saai, totaal geen sfeer. Pizza restaurant is goed, verse producten. Om echt lekker te eten ga je naar Trogir (met de boot), een echte aanrader en zeker voor deze prijs. Totaalindruk is goed, wel een auto huren, dan is het echt een aanrader. Ik ben best wel lastig en heb redelijke hoge eisen maar ik geef het totaal een dikke acht.

duvoort, op deze camping in juni 2013

8,0

Reisgezelschap: Senioren

schitterend gelegen camping, met uitstekende mogelijkheden voor bezoek van de omgeving, ook per fiets

Algemene gegevens

Openingsperiode
26-04-2018 t/m 15-10-2018
Oppervlakte
15 ha
Aantal toerplaatsen
450 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
100
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:100 m2
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | dinnercard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:8
    • gewicht:6000 kg
  • Dubbelassers toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Zittoiletten
  • Familiesanitair
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: koud water
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Afhaalmaaltijden
  • Pizzeria
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Bar
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
Te huur op of bij camping
  • Kluisjes
  • Koelkluisjes
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:100 m2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Strand
  • Steenachtig strand
  • Kiezelstrand
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Visgelegenheid
  • Tennis
Recreatie (volwassenen)
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Harde bodem
  • Zandbodem
  • Hellend terrein
  • Terrassencamping
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,05 km
  • Panorama
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Paden en wegen verlicht
Adres & Route

Wilt u camping Camping Belvedere boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Belvedere
    Kralja Zvonimira 62
    21218 / Seget Vranjica/Trogir
    Kroatië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    43°30'41"N 16°11'37"E
  • 5 km ten noorden van Trogir aan de E65.

  • Contact

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

14 / 11

 

Do

15 / 11

 

Vr

16 / 11

 

Za

17 / 11

 

Zo

18 / 11

 

Ma

19 / 11

 

Di

20 / 11

 
Max. 21.1° 19.2° 16.4° 15.6° 14.7° 13.8° 14.4°
Min 13.7° 10.4° 9.2° 8.8° 8.1° 8.1° 7.6°
Neerslag 0% 0% 5% 5% 20% 25% 50%
Windrichting N N NO NO NO NO NO
Windkracht 3 3 3 3 4 3 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Belvedere".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.