Ga naar de homepage

Veelgestelde vragen

Uw antwoord niet gevonden?
Neem dan contact met ons op via dit formulier of gebruik ons telefoonnummer.

Telefoon:
Consumentennummer: +31(0)488-471434

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 20.00 uur en op zaterdagen tussen 09.00 en 16.30 uur.

Prijzen 2023
Bekijk deze pagina voor een compleet overzicht van alle prijzen voor 2023.

Waarom ga ik meer betalen voor mijn abonnement?

Sinds het begin van 2022 hebben we te maken met sterk stijgende kosten voor onder andere grondstoffen en vervoer. Ook ondervindt ACSI de gevolgen van de inflatie. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk om de verkoopprijs van onze producten gelijk te houden.

 

Ik wil mijn abonnement opzeggen. Hoe doe ik dat?

U kunt uw abonnement vóór 1 oktober opzeggen. U kunt uw opzegging doorgeven via deze pagina.

 

Wat kost een abonnement in 2023?

In 2023 betaalt u € 17,95 voor een CampingCard ACSI-abonnement zonder app (€ 16,95 voor ACSI Club ID-leden). Voor een abonnement met app betaalt u € 21,95 (€ 20,95 voor ACSI Club ID-leden). Voor een abonnement zonder app op ACSI CampingCard & Camperplaatsen betaalt u in 2023 € 25,95 (€ 23,95 voor ACSI Club ID-leden). Voor een abonnement met app (camping- en camperplaatseninformatie) betaalt u € 35,93 (€ 33,93 voor ACSI Club ID-leden).

 

Ik heb een e-mail ontvangen waarin gevraagd wordt om mijn gegevens te controleren. Hoe doe ik dat?

U kunt uw betalingsgegevens en contactgegevens controleren en wijzigen in uw Mijn ACSI-account in de ACSI Webshop. Inloggen doet u met het e-mailadres waarop u de e-mail heeft ontvangen.

 

Ik heb een brief ontvangen waarin gevraagd wordt om het e-mailadres van mijn abonnement op CampingCard ACSI / ACSI CampingCard & Camperplaatsen te controleren. Waarom is dit nodig?

Helaas kunnen wij u niet mailen op dit e-mailadres. Mogelijk klopt er een letter of cijfer niet in dit e-mailadres. Wij hebben uw e-mailadres nodig om belangrijke informatie over uw abonnement door te geven. Volg de instructies in de brief om uw e-mailadres door te geven. Zo hoeft u in de toekomst geen belangrijke informatie over uw abonnement te missen.

 

De CampingCard ACSI-overnachtingstarieven zijn per 2023 met € 1 gestegen. Waarom?

Ook de campings hebben te maken met stijgende kosten en moeten daarom hun overnachtingstarieven verhogen. Daarom zijn de CampingCard ACSI-tarieven met € 1 verhoogd. Met CampingCard ACSI betaalt u nog steeds minder dan het normale laagseizoenstarief op de camping.

 

Krijg ik nog wel voldoende korting met CampingCard ACSI, wanneer ik per overnachting € 1 extra betaal?

Wij garanderen nog steeds dat u met CampingCard ACSI minder betaalt dan het normale laagseizoenstarief op de camping. Dat is niet veranderd. Ook in 2023 profiteert u nog steeds van kortingen tot wel 60% per overnachting. De meeste campings verhogen ook hun reguliere overnachtingstarieven. Is dat niet het geval dan valt een camping mogelijk in een goedkoper tarief dan nu het geval is.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd