Ga naar de homepage

Goedkoop kamperen met CampingCard ACSI; heel eenvoudig!

Goedkoop kamperen met CampingCard ACSI

Als u goedkoop wilt kamperen, neem dan altijd uw CampingCard ACSI mee als u op pad gaat. Met de kortingskaart overnacht u heel voordelig op de camping, in het voor- en naseizoen. U betaalt bij de campingreceptie, op vertoon van uw kaart, een van de lage en vaste tarieven van € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19.

Maar liefst 3.330 Europese campings doen mee aan het kortingssysteem. Of u nu voordelig wilt kamperen aan het Gardameer, aan de Belgische kust of een goedkope camping zoekt in Frankrijk; in de CampingCard ACSI-gids, de CampingCard ACSI-app of op deze website vindt u altijd een voordelige camping die bij u past.

De deelnemende campings hanteren acceptatieperiodes voor de kortingskaart. Bij iedere camping staan deze periodes vermeld. Een voordelig tarief wil niet zeggen dat u moet inleveren op kwaliteit; met CampingCard ACSI kampeert u voordelig, maar eigenaren garanderen dezelfde gastvrijheid en goede service! Met de kortingskaart betaalt u altijd minder dan het laagste tarief dat de camping in het laagseizoen hanteert.

Voordelig kamperen: een rekenvoorbeeld

U heeft de kortingskaart aangeschaft en wilt goedkoop kamperen op een sfeervolle camping in Italië, met uw partner. U wilt op de camping arriveren op 3 september en twee weken vakantie vieren, tot 17 september (14 nachten). Op CampingCard.com vindt u een camping die u aanspreekt: bijvoorbeeld Camping Panorama Del Chianti ** (in Florence).

  Zonder kortingkaart Met CampingCard ACSI Korting
Prijs per nacht* € 29,00 € 15,00 € 14,00
Prijs voor 14 dagen € 406,00 € 210,00 € 196,00

*Prijs per nacht is inclusief: 2 volwassenen, standaard kampeerplek en elektriciteit

Wanneer u 2 weken in het laagseizoen gaat kamperen met CampingCard ACSI dan scheelt dit u in het bovenstaande voorbeeld maar liefst € 196,00! Dat is een korting van bijna 50%; uw aanschafprijs van uw CampingCard ACSI (vanaf € 11,95) heeft u in dit geval al na één nacht terugverdiend! Wilt u op vakantie met het hele gezin, ook dan biedt CampingCard ACSI voordeel. Op 656 campings zijn 1 tot 3 kinderen van 3 t/m 5 jaar bij het lage tarief inbegrepen.

Meer weten over CampingCard ACSI? Lees meer over dé kortingskaart van het laagseizoen.

Bestel direct:

Kortingskaart + gids 2018

€ 15,95*

niet-leden € 16,95

Kortingskaart + campergids 2018

€ 24,95*

niet-leden € 25,95

*Ledenprijs geldt voor ACSI Club ID-leden. Word hier ACSI Club ID-lid. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.